• header-afspraak-maken

Body Support

Body Support nu ook bij Gymplaza verkrijgbaar

Body Support is een voedingsprogramma waardoor u leert om op een verantwoorde manier met uw voeding om te gaan. Body Support gaat uit va een optimale stofwisseling. Veel crashdiëten gaan uit van een lage energie-inname. Hierdoor raakt u snel kilo’s kwijt maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje staan. Wanneer u daarmee stopt en weer terug gaat naar een normaal eetpatroon vliegen de kilo’s er weer aan. Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Via uw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kan kopen. U krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Body Support zorgt voor:

 • Blijvende resultaten
 • Verantwoord bezig zijn
 • Een grotere weerstand
 • Een sneller herstel
 • Meer energie
 • Een sterkere geest
 • Lekker in je vel zitten
 • Een nieuwe lifestyle

 

De Body Support Modules

Slimmer afvallen
U wilt graag een paar kilo’s kwijt, wat meer bewegen en plezier in sport krijgen? De module ‘slimmer afvallen’ is erop gericht om op een gezonde manier gewicht te verliezen. Met als gevolg een lager vetpercentage. Met uw coach en body support stelt u zelf uw doel vast en daar werkt u samen naar toe.

Slimmer in balans
In balans is ideaal als u tevreden bent met uw gewicht, eventueel na een periode van diëten. Het is een coach die u helpt en leert om gezond te blijven eten en bewegen. Een uitgestippeld eetpatroon met meer energie en een beter gevoel. Body Support ‘slimmer in balans’ helpt daar waar u nét dat stukje begeleiding nodig heeft.

Slimmer in vorm
Met de module ‘slimmer in vorm’ kunt u nóg meer uit uw voeding halen. U kunt in vetvrije massa of spiermassa aankomen met een lager vetpercentage. Met de eetschema’s haalt u maximaal resultaat uit de training. Aan de hand van natuurlijke voeding met een hoger eiwitpercentage, aangevuld met extra proteïne voor een hogere stofwisseling.

Aanmelden
Klik op de gratis lidmaatschapstest hierboven. Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje!


Sint Nykster Merke

LET OP !!!!!!   WIJ ZIJN MERKE –WEEKEND  5 t/m 8 september GESLOTEN  FIJNE MERKE , TEAM GYMPLAZA   

Lees meer

Zomerrooster

19 juli - 8 september Openingstijden : maandag   14 - 18 18 - 21 dinsdag 9 - 12   18 - 21 woens...

Lees meer

Gewichtsconsulente GymplazaStNyk

Wil je snel resultaat op een makkelijke manier ? Of ga je voor een langzamere lifestyle verandering ? De Gewichtsconsulente en Voedingsdeskundige van Gymplaza maakt altijd een persoonlijk advies voor voeding en bewegen.   &nbs...

Lees meer

Slank & Fit in 6 weken

6 weken ; wegen en meten/boodschappenlijstje en weekmenu/begeleiding bij voeding en bewegen

Lees meer

Nieuwe website Gymplaza

Vanaf heden heeft Gymplaza een nieuwe website. Neem zelf een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!   {formulier-6}      

Lees meer

Tijdelijke Actie Voor Mannen

Fitter en sterker worden voor de zomer? Wij zijn op zoek naar 20 mannen uit Sint Nicolaasga die nu de uitdaging aan willen gaan met ons nieuwe programma: De Kilo Burner! Start nu en klik op de onderstaande link:

Lees meer

Nieuws

 • Sint Nykster Merke

  LET OP !!!!!!   WIJ ZIJN MERKE –WEEKEND  5 t/m 8 sept...

  Lees meer
 • Zomerrooster

  19 juli - 8 september Openingstijden : maandag ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afslanken

  Afslanken

  Wil jij simpel & smakelijk afslanken? Dat kan met Body Support en Slim diet bij Gymplaza St. Nyk.

  Lees meer
 • Zumba

  Zumba

  Zumba is een groepsles die gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa...

  Lees meer
 • Gratis Proefweek Fitness

  Gratis Proefweek Fitness

  Ervaar Gymplaza nu zelf middels een Gratis Proefweek Fitness! Start nu en schrijf je gratis...

  Lees meer
 • Jan Hanser

  "In 6 weken tijd ben ik 5 kilo afgevallen met behulp van een op maat gemaakt trainingsschema van Gymplaza..."

  Jan Hanser
 • Corrie

  "Op een gezonde manier afvallen, met lekkere producten, ik ben op deze manier al ruim 7 kilo kwijt. "

  Corrie
 • "Trainingsprogramma en Slimdiet. In een periode van 5 1/2 week 7,6 kg afgevallen. Ik ben erg enthousiast en vind het erg leuk "

  Tineke P.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.