• Gratis Proefles

Ervaar Gymplaza nu met de Gratis Proefles Fitness

Sportschool Gymplaza in Sint Nicolaasga helpt jou die eerste stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefles Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Gymplaza bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Gymplaza ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Petra  (36 jr): "Ik vond het moeilijk om zelf de eerste stap te zetten om eindelijk die kilo's kwijt te raken, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Gymplaza is het me gelukt! Dankzij de aandacht en expertise voel ik mij echt thuis bij Gymplaza."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefles Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.Sportschool Gymplaza in Sint Nicolaasga is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en fysiotherapie. Bij Gymplaza ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

 

Nieuws

 • koningsdag

  LET OP !!! Zaterdag 27-april GESLOTEN vanwege koningsdag.  Gezelli...

  Lees meer
 • Muscle & Burn

  Gezocht! Nog 10 vrouwen voor het unieke 6 weekse

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afslanken

  Afslanken

  Wil jij simpel & smakelijk afslanken? Dat kan met Body Support en Slim diet bij Gymplaza St. Nyk.

  Lees meer
 • Zumba

  Zumba

  Zumba is een groepsles die gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa...

  Lees meer