Update COVID-19 fitness-fysiotherapie

24 maart 2020

Fysiotherapie                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Gisteren heeft de Fysiotherapie beroepsgroep (het KNGF Bestuur) vastgesteld dat behandeling van patiënten die geen symptomen van een coronabesmetting vertonen, niet meer zonder meer mogelijk is. Het KNGF kwam tot deze conclusie op basis van voortschrijdend inzicht en signalen dat de afwezigheid van symptomen niet betekent dat een patiënt niet besmettelijk is. Daarop volgend is het stappenplan annex triage stroomschema direct aangepast. In dit advies wordt de mogelijkheid open gehouden om behandelingen die niet uitgesteld kunnen worden, in overleg met de huisarts of medicus, voort te zetten, onder de voorwaarde dat de juiste beschermingsmiddelen daartoe aanwezig zijn. 

Fitness:
Het is verstandig om je opgebouwde conditie op peil te houden om zo hoog mogelijk weerstand in tact te houden. Vele van jullie zullen zijn gaan wandelen of fietsen, maar nu met de veregaande maatregelen zal ook dit niet meer in groepsverband kunnen. Wij bieden onze leden aan om op individuele basis te blijven fitnessen, mits je niet hoest, niest of verkouden bent  Het centrum is daarvoor op afspraak open. Voorwaarden worden nageleefd voor die zovere door de overheid worden opgelegd. Daarnaast dient men in sportkleding te komen. Je werkt met je eigen schema. Handen moeten voor en na het fitness met reinigingslotion worden ontsmet. Daarnaast zijn er live-streams voor Yoga, Zumba en Bootcamp op de normale tijden. De mensen worden apart hierover geinformeerd. Mocht jij ook interessse hiervoor hebben laat het ons weten. De mensen die aan het afslanken zijn via SlimDiet of  BodySupport krijgen telefonisch consult van Minet.

 

 

Nieuws

 • telefoonnummer wijziging

  !!!   Telefoonnummer  434776 tijdelijk buiten gebruik. Nu t...

  Lees meer
 • Rooster zomer 2021

   Zomerrooster  12 juli - 21 augustus Openingstijden : ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afslanken

  Afslanken

  Wil jij simpel & smakelijk afslanken? Dat kan met Body Support en Slim diet bij Gymplaza St. Nyk.

  Lees meer
 • Zumba

  Zumba

  Zumba is een groepsles die gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa...

  Lees meer
 • Gratis Proefles

  Gratis Proefles

  Ervaar Gymplaza nu zelf middels een Gratis Proefles Fitness! Start nu en schrijf je gratis...

  Lees meer
 • Jan Hanser

  "In 6 weken tijd ben ik 5 kilo afgevallen met behulp van een op maat gemaakt trainingsschema van Gymplaza..."

  Jan Hanser
 • Corrie

  "Op een gezonde manier afvallen, met lekkere producten, ik ben op deze manier al ruim 7 kilo kwijt. "

  Corrie
 • "Trainingsprogramma en Slimdiet. In een periode van 5 1/2 week 7,6 kg afgevallen. Ik ben erg enthousiast en vind het erg leuk "

  Tineke P.
 • "SlimDiet succes"

  Siska Nagelhout